50è Curset d'espeleologia (Fou de Bor)

Ja hem començat el 50è curset d'iniciació a l'espeleologia, i com a primera sortida vam anar a la Fou de Bor pel matí i a la cova d'Anes per la tarda.




Després de les pluges del dia abans ja ens pensàvem que faríem espeleosub, però no va ser així,

llàstima. Tot va anar molt bé tret del sifó per accedir a la Galeria Canela que estava amb una mica de aigua, cosa habitual. Fam fer unes quantes galledes en cadena i cap dins, el primer en passar va ser el "jefe" que li agrada més l'aigua que un peix i després respectivament van anar passant els cursetistes que van fer de bob esponja. La Galeria Canela es va acabar ràpid no hi havia molt per fer ni picant, però era molt maca. Al sortir del sifó una pluja de fang ens va esquitxar les cares per culpa del equipo actimel, i tot seguit vam continuar per la galeria inferior fins la sortida, algun cursetista se li va fer etern els conductes estrets.

Al sortir vam anar a fer un mos i sense badar gaire cap a la cova d'Anes, amb la seva impressionant pujada que va fer suar a més d'un la cansalada. La cova la vam fer com uns turistes, ja que no fa falta mono. I vam veure els impressionants GOUUURSSSS!!!! Al sortir com que teníem la boca-seca vam anar a la taverna de Mou allà al poble de Bellver de Cerdanya, amb molt bona companyia, ja que ens va servir tot una brasilera... i cap a casa.
Desprès d`aquesta sortida es pot començar a dir que aquest cursetistes seran contractats al equip E.M.L. (Estamos Mu Lokos) derivat de l`equip Actimel i dels Tony El Gitano Underground


De Efren & Pirlo (Equipo Actimel)